Aanbod

A moment’s insight is sometimes worth a life’s experience” – Oliver Wendell Holmes Sr.

Veel veranderingen starten met inzicht. Inzicht in jezelf, in (jouw eigen) patronen, in emoties en reacties en in dat wat je wellicht tegenhoudt. Met diepgaand inzicht in jezelf en jouw behoeftes, kan je keuzes maken die voor jou de juiste zijn. Al vele jaren ben ik nieuwsgierig naar “de mens”, in de zin van waarom we de dingen doen die we doen, alleen of juist met elkaar. En waarom we soms keuzes maken die lastig zijn uit te leggen. Vanuit mijn zoektocht naar begrip en inzicht en alles wat dat mij heeft gebracht, begeleid ik mijn cliënten in hún zoektocht naar begrip en inzicht.

Omdat ik het belangrijk vind dat we aan de slag gaan op een manier die echt bij jou past, bied ik verschillende mogelijkheden aan. Van eenmalige verkenningen en korte trajecten, die je inzichten bieden waarmee je weer verder kan, tot intensieve diepgaande trajecten waarin je wezenlijke en blijvende veranderingen tot stand brengt. Ik maak gebruik van meerdere methodes en technieken, waarbij de kern van mijn werkwijze wordt gevormd door innerlijk werk, ontwikkeld door Pat Wyman. Neem vrijblijvend contact met mij op, om te verkennen wat bij je past.

Vrije Duik: Daal af naar jouw onderbewuste om nieuwe inzichten te krijgen op jouw vragen, dilemma’s of andere uitdagingen die spelen in jouw leven. Lees hier meer.

Maatwerk begeleiding: Onderzoek gedurende een beperkt aantal sessies de meest prangende vraagstukken die spelen in je leven. Lees hier meer.

Introductiesessie Innerlijk Werk: Ontdek of innerlijk werk iets voor jou is tijdens een introductiesessie van 2,5 tot 3 uur.

Geef jouw carrière een stevige impuls door het vergroten van zelfkennis en zelfvertrouwen met het professionele leiderschapsprogramma. Leer hier meer.

Breng diepgaande en blijvende veranderingen aan in jouw leven. Ontwikkel jezelf en bouw een stevig fundament dat een leven lang blijft met het persoonlijk leiderschapsprogramma. Leer hier meer