Cliënten aan het woord

Een aantal jaar geleden ben ik met Anke verder gegaan met mijn innerlijk werk. Ik heb het werk nu afgerond en kan niet anders zeggen dan dat ik terugkijk op een waardevolle periode, waarin ik rust in mezelf heb gevonden door te werken aan het doorbreken van negatieve gedachten en energievragende patronen. Anke is rustig, geduldig en coacht op een zeer prettige manier. Door gebruik te maken van nieuwe, andere methoden bleef ik nieuwe inzichten krijgen. Onder andere familieopstellingen hebben mij geholpen om de kern van mijzelf te begrijpen. Dit gebruik ik, bewust en onbewust, iedere dag om op die manier gelukkiger te leven.

Jan Willem, 41 jaar

When life starts to feel dull, empty, and worthless. When I was at the rock bottom all alone, scared of the unknown and for my future, thinking about ending life whilst the world outside was burning, I reached out to a lot of people in an attempt to find hope again, and I did find it. I found the website 3keys and decided to give it a try. One last try, before I give up life. I reached out to Anke and she was fast to respond back. In our first session she told me this is a life changing therapy. However, as someone who had a long experience with different therapists and even more kinds of therapy, I was in disbelieve. I heard that many times before and they were never right, but Anke was. This therapy has changed my life, changed me to the best I can be and will always be. Anke had the tools and the knowledge to help out a 21 year old to feel alive again after years of walking around as a dead body with an empty soul. I started therapy in October 2020 and I’ve made a huge improvement in 10 months time. I’ve learned why I’ve been feeling depressed, empty, worthless, guilty and more for years! I have finally found some answers to why am I like this. Who am I? I have learned how to cope with life, how to be really me, how to not get consumed back into the black hole of sadness and misery. Dear reader, if you came here looking for answers, or for one last attempt, you have come to the right place. This therapy is life changing and it is real. But more importantly, Anke is the best you could ever have as a therapist. She is very kind, honest, understanding, and goes all the way to help her clients. She has been a star guiding me out of the black hole I was stuck in for years and I’m grateful, very grateful for everything she has done for me.

Aseel, 21 years old

Van te voren vond ik het spannend, best eng eigenlijk. Het 3Keys traject is niet fijn om te doen, maar wat je te wachten staat aan het eind is onbeschrijfelijk. Ik heb er daarom geen moment spijt van dat ik dit 3Keys werk ben gestart én heb afgemaakt. Ik ben heel tevreden en dankbaar voor wat ik hiermee heb bereikt. Ik ervaar nu een grote vrijheid. Ik begrijp mezelf eindelijk en heb antwoord op de vraag waarom ik dingen doe zoals ik ze doe, en waarom ik reageerde op bepaalde situaties zoals ik deed. Ik kijk nu anders naar mezelf en ben écht van mijzelf gaan houden. Ik was voorheen best heel streng voor mijzelf en ben nu liever voor mijzelf geworden. Ik heb ervoor gekozen om het traject te doen onder begeleiding van Anke, omdat zij mij een vertrouwd gevoel geeft en daarmee voor mij een goede match is. Ik kan me bij haar 100% openstellen en ik heb ervaren dat er dan niets vervelends gebeurt. Anke werkt vanuit haar hart en gaat diep tijdens de sessies.

Melanie, 43 jaar