Persoonlijk Leiderschapsprogramma

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal in mijn aanpak. Mijn werkwijze is onder andere gebaseerd op innerlijk werk volgens de “3Keys to self understanding” methodiek, ontwikkeld door Pat Wyman. Innerlijk (affectief) werk is een bijzonder effectieve werkwijze waarmee je diepgaande en duurzame veranderingen aanbrengt in jouw leven. Je doorbreekt patronen die je energie kosten. Je geeft voorvallen in jouw leven een plek, zodat je weer verder kunt. En je bent in staat om op een gebalanceerde manier grenzen te stellen en keuzes te maken. Jouw veerkracht wordt vergroot en je zal meer rust ervaren in je leven door de ontwikkeling van een steviger innerlijk fundament. En als je kinderen hebt, zal je ervaren dat het ouderschap je makkelijker en fijner afgaat. 

Innerlijk werk is intensief en diepgaand, en vraagt van zowel de cliënt als de begeleider inspanning en tijd. Qua tijdsinvestering kan je het beste uitgaan van ongeveer 60 contacturen. Het uiteindelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van wat je al hebt gedaan en hoeveel je buiten de sessies om doet. Doorgaans werk ik in sessies van 2 tot 3 uur en het is het meest effectief om elke week, of tenminste tweewekelijks, een sessie in te plannen. Een geheel traject heeft hiermee een doorlooptijd van in ieder geval meerdere maanden. Desgewenst kunnen ook meerdaagse sessies worden ingepland, van maximaal 3 dagen achter elkaar.

Om de volle aandacht te kunnen richten op wie jij bent, werken we altijd één op één. Op die manier heb je de tijd en ruimte die jij nodig hebt voor jouw ontwikkeling en uitdagingen. Ben je benieuwd naar innerlijk werk? Je bent welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik bied ook de mogelijkheid om tijdens een introductiesessie te ervaren of innerlijk werk bij jou past. Neem gerust contact op met mij om de mogelijkheden te bespreken