Praktisch

Ik werk met inachtneming van de RIVM richtlijnen met betrekking tot de verspreiding van COVID-19.

Innerlijk werk

Innerlijk werk is intensief en diepgaand en vraagt van zowel de cliënt als de begeleider inspanning en tijd. Qua tijdsinvestering kan je het beste uitgaan van ongeveer 60 contacturen. Het uiteindelijk aantal benodigde uren is afhankelijk van wat je al hebt gedaan en hoeveel je buiten de sessies om doet. Doorgaans werk ik in sessies van 2 tot 3 uur. Het is het meest effectief om elke week, of ten minste tweewekelijks, een sessie in te plannen. Een geheel traject heeft hierdoor een doorlooptijd van in ieder geval meerdere maanden.

Voor het innerlijk werk beschik ik over een lichte, ruime en comfortabele ruimte in mijn huis. Parkeren is gratis en het station Heemstede-Aerdenhout is op 5 minuten loopafstand.

De werkruimte

Desgewenst kan een deel van de sessies online plaatsvinden. En als de omstandigheden daarom vragen, kunnen de sessies ook in minimaal 2 intensieve blokken worden gepland, dat wil zeggen meerdere dagen (maximaal 3) met langere sessies achter elkaar. Sessies worden altijd in overleg ingepland.

Organisatie- en familieopstellingen

Opstellingen begeleid ik zowel fysiek als online. Bij fysieke opstellingen wordt de locatie in overleg bepaald.

Tarieven

Voor particulieren reken ik 80 euro per contactuur. In bijzondere situaties of bij een minimuminkomen kan een kortingstarief worden toegepast.

Voor professionele leiderschapstrajecten, vergoed door de werkgever, wordt altijd een offerte op maat gemaakt. Dit geldt ook voor het begeleiden van organisatieopstellingen. Hierbij spelen verschillende factoren een rol, zoals het beoogde aantal medewerkers, de locatie en de planning. De prijs is altijd inclusief reis- en verblijfkosten en exclusief BTW.

Annulering

Wanneer je onverhoopt verhinderd bent voor een geplande afspraak, verzoek ik je vriendelijk dit uiterlijk 24 uur van te voren te laten weten. Bij annulering op een later tijdstip worden de kosten van de sessie in rekening gebracht.